Extensions

Dé pintrest look: een volle, dikke bos haren. Heb jij dit altijd gewild maar lukt dit niet met je eigen haar? Wij helpen je graag!

Je kan bij ons terecht voor het plaatsen van keratine extensions.
Een verdikking om wat gaten op te vullen, wat meer volume geven, wat extra lengte, tot zelfs het verdubbelen van je haar en lengte. Er zijn veel mogelijkheden en wij maken ze allemaal op maat. Belangrijk voor ons is dat het er altijd natuurlijk blijft uitzien. Dankzij onze expertise kan je hierop rekene.

We starten met een vrijblijvend info-moment waarbij we de juiste plaatsing voor jou zoeken. Na een kleurbepaling en het ramen van jouw budget, kunnen we de juiste extensions voor jou bestellen en plannen we een nieuwe afspraak in voor de plaatsing.
Op de dag van de plaatsing worden je extensions uiteraard in model geknipt en je haren mooi afgewerkt zodat we je jouw droomlook kunnen bezorgen.

Je komt regelmatig binnen voor een onderhoud, ofwel om alles even proper te maken, ofwel om je extensions te laten verwijderen en/of nieuwe te bestellen indien gewenst. 

 

 

Wat je moet weten over onze extensions.

Wij zijn een Partner van Perfect Hairextensions. Dit houdt in dat we exclusiviteit hebben in onze regio om te mogen werken met de Diamond-series. Dit is haar van de beste kwaliteit met het A+ label. Mits de juiste verzorging blijven jouw extensions dan in topconditie.
Alle extensions van Perfect Hair hebben een zijde coating, terwijl de meeste merken met een siliconen laag werken. Dit zorgt ervoor dat ze hun glans behouden wanneer je ze met juiste producten verzorgt.

Tarieven 

De prijzen van extensions zijn steeds op aanvraag. Naar gelang de hoeveelheid en de lengte die je kiest, kan de prijs meer zijn dan hieronder aangegeven. Tijdens het info-gesprek kunnen we met jou de exacte prijs bepalen. Hier vind je al enkele richtprijzen.

 

Keratine DIAMOND Label A+

Verdikking = 50 – 100 stuks
Verlenging = 125 – 200 + stuks

VERDIKKING
30 cm | v.a. €360 all-in
45 cm | v.a €420 all-in
60 cm | v.a €500 all-in

VERLENGING
30 cm | v.a. €740 all-in
45 cm | v.a €880 all-in
60 cm | v.a €1100 all-in

Clip-ins

Plaatsing, knippen en styling suppl. 60 – 80 – 100 euro. Prijs afhankelijk van de lengte.

Verdikking | v.a. €157
Verlenging | v.a. €306

Maak je online afspraak bij Solana

Maak nu een snel en eenvoudig een online afspraak bij Solana via onze reservatietool. 

Contacteer ons

Mechelsesteenweg 222
2650 Edegem

Tel: 03/455.93.60
info@solana-haarteam.be